Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Visste du att många flygbolag erbjuder WiFi på sina flyg?

Tema

Visste du att många flygbolag erbjuder WiFi på sina flyg?

Visste du att många flygbolag erbjuder WiFi på sina flyg?
september 03
12:08 2016

Ja, det är rätt! Numera är det rätt vanligt för manga flygbolag att erbjuda WiFi uppkoppling på sina flyg. Wifi medan du flyger är numera en verklighet, en perfekt sådan!

Så vare sig du reser med din dator, surfplattan eller bara mobilen kan du numera använda Internet medan du flyger.

Denna möjlighet existerade inte på några flyg till för bara några år sedan, och nu har de flesta flygbolagen hakat på den relativt nya trenden och erbjuder denna tjänst.

Flyg och surfa samtidigt under din resa!

Numera kan du göra nästan allt medan du flyger. Du kan använda Internet till att se på film, surfa eller till och med jobba online.

Det har visat sig vara en väldigt populär tjänst och det är på grund av detta som så manga flygbolag har bestämt sig för att utrusta sina flyg och erbjuda denna möjlighet. Så nu finns det inga begränsningar för hur mycket internet du vill ha, inte ens så högt upp.

Även om det är bara åtta flygbolag i världen som erbjuder gratis WiFi på sina flyg, det finns fler som erbjuder det som tillägstjänst som kan köpas till.

Det sägs att inom 10 år eller mindre alla flygbolag kommer att erbjuda WiFi på sina flyg utöver sina vanliga tjänster som mat, snacks och underhållning.

WiFi ombord är redan en verklighet!

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar