Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Vilka städer borde du besöka i år?

Destinationer

Vilka städer borde du besöka i år?

Vilka städer borde du besöka i år?
maj 04
13:57 2016

Här kommer vi att rekommendera några städer som alla borde se någon gång under livet. Vårt tips är att besöka åtminstone en under detta år. Några ligger nära medan andra är lite längre bort.

Den första staden är en av de trendigaste städerna i år: Abu Dhabi i Förenade Arabemiraten. Det är en stad av skyskrapor och det är de som gör den spektakulär och kanske i kategorin den bästa i världen.

shutterstock_114722200

Leon, en stad i Spanien som är rätt okänd även inom Spanien är en annan stad vi rekommenderar för ett besök i år. Det är en stad med ett rikt kulturellt utbud. Dessutom ska man inte missa den utsökta gastronomin.

2016 är det bästa året att resa världen runt!

Om du gillar stränder är det bästa stället att besöka i år utan tvekan La Habana i Kuba. Dessutom har staden en stor kulturell och arkitektonisk vikt samt fantastisk gastronomi. Staden blev utropad till Världsarvsområde av UNESCO. Allt det gör staden till en unik plats att besöka.

shutterstock_252314458

London i Storbritannien är så klart alltid, varje år en av de absolut bästa städerna att besöka för här finns det få saker du inte kan hitta vare sig du är ute efter kultur, monument, festivaler, arkitektur eller gastronomin.

shutterstock_243410305

Marrakech i Marocko är en annan destination att besöka i år, helt enkelt för att det är en av de mest magiska platserna i världen. Du måste besöka stadens moskéer och souks, då några är riktiga arkitektoniska pärlor.

shutterstock_268029344

Sist men inte minst, Porto i Portugal är en stad du inte bör missa. Det är hemstaden till en av Spaniens viktigaste fotbollsstjärnor, Iker Casillas, men staden har andra intressanta saker som du kommer att finna oemotståndliga. Gastronomin är fantastiskt varierad. Missa inte alla bibliotek, de är riktigt speciella.

shutterstock_270312668 (2)

Om du vill resa till någon av dessa städer, hittar du de bästa biljettpriserna på vår hemsida.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar