Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Vilka festivaler borde du inte missa i sommar i de olika länderna?

Tema

Vilka festivaler borde du inte missa i sommar i de olika länderna?

Vilka festivaler borde du inte missa i sommar i de olika länderna?
maj 27
23:38 2016

De kommande månaderna är det hög tid för sommarfestivaler i olika länder och det är väldigt många festivaler som du kan hitta runt om i olika städer. Sommarfestivaler erbjuder musik, nöje och utan tvekan unika upplevelser.

En av de största och definitivt populäraste festivalerna i världen är Coachella i USA. Vi behöver inte säga så mycket om den. Festivalen har gjort sig väldigt känd under de senaste åren då den förutom alla bra band som en kan se erbjuder också chans att se konserter sida vid sida med många kändisar från Hollywood.

En annan stor och världskänd festival är Primavera Sound som äger rum i början av juni i Barcelona, i Parc del Forum. Här kommer du att få höra banden som Radiohead, LCD Soundsystem och Tame Impala.

shutterstock_188493011

Ta reda på vilka de bästa festivalerna i världen är!

Om du bestämmer dig att ge de amerikanska festivalerna en chans rekommenderar vi förutom Coachella Guvernors Ball i New York. Ett annat bra alternativ är Randall’s Island Park mellan den 3 och 5 juni. Du kan gå till båda eller välja en av dem. Artisterna som spelar i år är Kanye West, The Strokes och M83 bland annat.

Slutligen, i Somerset har vi varje sommar den engelska festivalstoltheten: Glastonbury. Somerset ligger 45 kilometer söder om Bristol. I år äger festivalen rum mellan 22 och 26 juni och den erbjuder en fantastisk line-up som vanligt. Definitivt värt ett besök även om risken för regn och lera brukar vara rätt hög.

Detta är bara ett urval av en mängd intressanta festivaler som äger rum i Europa och USA i sommar, så välj vilken som passar dig och din musiksmak bäst. Som vanligt hittar du billiga flygbiljetter till alla dessa städer på vår hemsida.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar