Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Vilka är turisternas favoritstäder i Spanien?

Destinationer

Vilka är turisternas favoritstäder i Spanien?

Vilka är turisternas favoritstäder i Spanien?
februari 28
20:49 2016

Spanien är ett land som är otroligt populärt bland turister. Där kan man hitta många spännande städer som man borde besöka åtminstone en gång i livet. På grund av detta är Spanien numera ett av de mest besökta länderna i hela världen.

Upptäckt de mest välkända städerna i Spanien!

Turismen i Spanien har långsamt ökat över tiden, med det finns städer som är väldigt populära och viktiga destinationer för turister. De populäraste städerna under förra året var Madrid, Barcelona och Sevilla. Alla de utmärker sig genom sitt kulturella och gastronomiska utbud. Dessutom rör sig hotellpriserna i de flesta hotellen runt 80 euros per natt, så det är inte särskilt dyrt heller.

shutterstock_178539545

Å andra sidan, om det du letar efter är en avkopplande semester är de bästa städerna att besöka Gerona, Segovia och Tarragona. Alla tre ligger i norra Spanien och är väldigt imponerande att se.

shutterstock_213422017

Om du har bestämt dig för en sol och bad semester och vill njuta av de bästa stränderna i landet är de bästa alternativen Costa Blanca i Alicante, Costa de Azahar i Castellón och Costa Dorada i Tarragona. Samtidigt ska du veta att Spanien är full av väldigt speciella stränder.

shutterstock_197317964

Är du intresserad av att se monument, ska du veta att det mest besökta monumentet i fjol var Alhambra, som ligger i den vackra staden Granada, i Andalusien. Förra året var ett rekordår för Alhambra med det högsta antalet besökare genom historien. Dessutom kan du besöka de gamla stadsdelarna, Albaicin och Sacromonte.

shutterstock_266835224

Och du? Skulle du inte vilja besöka dessa fantastiska städer i Spanien?

Om du vill besöka dessa städer kom ihåg att du kan hitta många billiga flyg på vår hemsida till alla större städer som Madrid, Barcelona och Sevilla.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar