Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Amerika > Vilka är de mest speciella parkerna i New York?

Amerika

Vilka är de mest speciella parkerna i New York?

Vilka är de mest speciella parkerna i New York?
mars 16
00:03 2016

New York är en stad som ligger i USA och som med elegans kombinerar grönska från olika parker och trädgårdar med de höga skyskraporna. Det är bland annat på grund av detta som du borde besöka New York åtminstone en gång i livet.

shutterstock_247248517

Vi kommer nu att skriva om de viktigaste parkerna i staden: Central Park samt Uptown Parks.

Om du har bestämt dig för att besöka någon av parkerna, borde du tänka på att den bästa tiden att göra det är mellan maj och september. På det viset får du ut det mesta av landskapet och naturen. Å andra sidan, om du besöker parkerna mellan oktober och december kommer du att att upptäcka fantastiska höstfärger och de fallande löven.

shutterstock_247549897

Det är ett perfekt moment att lära känna New York!

När det kommer till öppningstider, parkerna öppnar vanligtvis klockan 6 på morgonen och stänger vid midnatt, med undantag för några särskilda platser.

Det rekommenderas att inte besöka parkerna på natten då det möjligen kan vara farligt. Så om du vill passera parkerna på natten, är det alltid bättre att gå genom någon av tunnlar. Det är en snabbare och säkrare alternativ.

Central Park är utan tvekan den viktigaste och den mest välkända parken i staden och den är värd åtminstone ett dagsbesök. Det bästa med parken är kontraster mellan naturen och det moderna stadsbygget. Dessutom, om du har tur, kan du få upptäcka de bästa musikerna i staden och deras musik.

shutterstock_201621056

Å andra sidan finns Uptown Park, som är en annan riktigt intressant park. Kom ihåg att ta med dig träningsskor. Den är uppdelad i några parker som High Bridge Park, Fort Tyron Park och Inwood Hill Park.

Om du vill resa till New York, kom ihåg att det finns många flyg från större städer till bästa priser på vår hemsida.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar