Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Vilka är de mest romantiska städerna i Europa?

Tema

Vilka är de mest romantiska städerna i Europa?

Vilka är de mest romantiska städerna i Europa?
februari 17
12:50 2016

Europa har många riktigt romantiska städer som man borde besöka och kanske även ge sin partner en överraskning på någon av dessa speciella platser.

Den första staden är Paris då den är traditionellt känd för att vara den mest romantiska staden i hela världen. Du kommer garanterat att bli förälskad i Paris. Om du vill se och uppleva något romantiskt ska du gå till Sacré Coeur i Montmartre, först och främst på kvällen. Slutligen kan du besöka Eiffeltornet och ha en romantisk middag på någon av båtrestaurangerna och njuta av utsikter av Paris.

shutterstock_230624398

En annan romantisk stad skulle vara Venedig, de förälskades huvudstad. Här kan du till exempel ta en gondol och segla runt på kanalerna. Det är på grund av detta som Venedig anses vara en magisk plats. En av de viktigaste platserna är bron Rialto och Gran Canal. Många säger att Venedig är ett perfekt ställe att gifta sig på.

shutterstock_366487250

Upptäck den mest romantiska staden i hela världen!

I norra Europa är Prag de förälskades stad. Det är verkligen en underbar stad. Det bästa du kan göra är att helt enkelt ta en promenad på Karlsbron på kvällen, lyssna på ljuden från fioler och olika slags klassisk musik som hörs på gatan. Det är en perfekt plan!

shutterstock_222064795

En annan stad i Italien är Rom. Rom är känd som den eviga staden. Här kan du besöka Gianicolo, Spanska torget, Fontana di Trevi och Sant’ Angelos bro. Dessutom kan du promenera på bron Milvio som är full av hänglås som symboliserar kärlek. Numera, denna bro är riktigt känd på grund av Federico Moccias bok: Tengo ganas de ti.

shutterstock_110843582

Slutligen har vi Florens, också i Italien, som är konstens och kärlekens stad. Florens anses vara en av de mest romantiska städerna i världen. Här kan du njuta av dess rika kultur och den goda pizzan med din partner.

shutterstock_223469941 (1)

Som du kan se, det finns gott om städer i Europa där du kanske kan få den mest romantiska upplevelsen i livet och som du garanterat kommer att älska.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar