Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Vilka är de mest kända universiteten på Manhattan?

Tema

Vilka är de mest kända universiteten på Manhattan?

Vilka är de mest kända universiteten på Manhattan?
februari 26
09:54 2016

Manhattan har två välkända universitet. Det ena är University of Columbia och det andra är University of Fordham. De är två universitet i USA där många studenter vill studera då de är bland de mest prestigefyllda universitet i hela världen. Om du har planerat ett besök i New York borde du utan tvekan besöka dem.

Upptäck de mest intressanta universitet i USA!

Dessa universitet ligger norr om Manhattan och de är bland de mest intressanta universitet i landet. Columbias huvudcampus ligger i Harlem medan Fordhams ligger inom Bronx området.

The University of Columbia grundades 1754 och det är det äldsta universitetet i New York och det femte äldsta i Förenta Staterna. Universitetet är spridd över 22 fakulteter i olika delar av Manhattan och de är dessutom en viktig turistattraktion. Huvudcampus ligger i Morningside Heights, ett område mellan Upper West Side och Harlem. Huvudbyggnaden här är Low Memorial Library och det är den som är centret som tar emot besökare.

shutterstock_108798089

Här kan du besöka The Chapel of St Paul där numera många religiösa evenemang tar plats. Barnard College är ett gammalt universitet för kvinnor och Teacher’s College är den äldsta byggnaden på campus.

Det andra universitetet, University of Fordham, har två campus. Som vi redan har nämnt, ligger huvudcampus i Bronx. Den ligger dessutom riktigt nära Yankees stadium, djurparken och den botaniska trädgården. På grund av detta är platsen populär bland turister. Glöm inte att ta med passet när du kommer hit då platsen är riktigt välbevakad. Om du besöker campus kommer du att få se hur en typisk amerikansk campus ser ut, då den påminner om dem man ser på film.

shutterstock_135343460

Om du vill besöka New York under den kommande tiden, borde du besöka de välkända universiteten. Du kommer att älska dem. Kom ihåg att du kan  hitta biljetter till New York till bra priser på vår hemsida.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar