Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Vad kan man besöka på Costa del Sol?

Destinationer

Vad kan man besöka på Costa del Sol?

Vad kan man besöka på Costa del Sol?
april 04
00:47 2016

På Costa del Sol, som ligger i Malagaregionen (Spanien) kan du hitta många ställen att njuta av med vänner och familj, särskilt om du reser med barn. Dessa ställen är perfekta för att spendera en solig sommardag.

shutterstock_130796531

Om du inte vet vad du ska göra när du reser med barn, utforska följande platser och njut av Costa del Sol, det soliga vädret och havet.

Den första ligger i Benalmadena, nära Torremolinos. Denna nöjespark har en lång historia, rättare sagt 40 år lång historia. Det är dess historia som bidragit till dess gammaldags charm och dragningskraft som bara de gamla nöjesparkerna har.

Utforska Costa del Sol på ett annorlunda sätt genom dessa parker!

Också i Benalmadena kan du hitta en annan viktig nöjespark. Den heter Selwo Marina. Här kan du hitta många djur som bor i och nära havet och vi lovar att du kommer att älska stället. Här kan du få se delfiner, sjölejon, sköldpaddor, pingviner och många olika typer av havsdjur.

shutterstock_256743310

Om du gillar djur är det bästa alternativet ett besök till Selwo Aventura. Den är ganska lik den förstnämnda, men större. Den ligger i Estepona, i Sierra Bermeja. Här kan du få se olika typer av gamar, giraffer, storkar, geparder, iguanor, anakondor, hippos och lejon, bland annat.

I Benalmadena hittar du dessutom Sealife som visar den marina världen. Den är mindre än de andra men också väldigt intressant. Det är ett roligt ställe att besöka, framförallt för barnen. De kommer att få se sjöhästar, fiskar i olika färger, uttrar och stingrockor.

Sist men inte minst, om du gillar vattenaktiviteter kan du besöka Aquatic Park i staden Mijas. Staden ligger väldigt nära den kända Fuengirola. Dessutom hittar du många ställen att ha picknick och äta på.

shutterstock_329395214

Om du är vill besöka dessa parker kan du hitta billiga flygbiljetter till Malaga på vår hemsida.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar