Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Var hittar du de bästa marknaderna i Europa?

Tema

Var hittar du de bästa marknaderna i Europa?

Var hittar du de bästa marknaderna i Europa?
maj 10
22:20 2016

Världen är full av färglada, underbara marknader där du kan promenera runt och njuta av typiska lokala produkter beroende av staden du befinner dig i.

Den fösta vi kommer att ta upp är Markthall som ligger i Rotterdam. Byggnaden är riktigt pampig och väldigt färgstark. Här hittar du 228 olika stånd samt många fantastiska restauranger. Stormarknaden ligger på källarplan och här hittar du dessutom en matlagningsskola.

I Barcelona hittar du den mest kända marknaden i Spanien, Boquería. Det är något av en magisk plats. Från början var det en köttmarknad men numera har den omvandlats till en marknad där du kan hitta mat och produkter hela världens matkulturer.

shutterstock_181213622

Upptäck de bästa marknaderna i världen!

I Florens kan du besöka Centrala marknaden. På denna marknad hittar du de bästa traditionella matstånden med högkvalitativa lokala produkter som pasta, ost, vin och kaffe. Marknaden byggdes av den kända arkitekten Mengoni, som är densamma som byggde galleriet Vittorio Emmanuele i Milano.

shutterstock_371225494

I Helsingfors hittar du Kauppahalli som är en annan marknad med 24 affärer som du kommer att älska. Det bästa du kan hitta där är bland annat kött och fisk, men framför allt kaffe och många olika slags bröd.

Den sista marknaden som vi tar upp ligger i Spanien, Madrid och den heter Mercado de San Miguel. Den ligger väldigt nära det kända centrala torget Plaza Mayor. Den byggdes 1916 och den är gjord i järn.

Om du vill besöka dessa speciella marknader och njuta av deras mat kom ihåg att du kan hitta många billiga flyg på vår hemsida.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar