Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Reseråd > Vad ska vi ta med i handbagaget när vi flyger?

Reseråd

Vad ska vi ta med i handbagaget när vi flyger?

Vad ska vi ta med i handbagaget när vi flyger?
oktober 07
18:33 2016

Det har blivit allt vanligare att bara ta med handbagage när vi flyger. Det är lättare och bekvämare att bara ta med handbagage. Där är därför som vi måste tänka på vad som inte får glömmas när vi flyger med endast handbagage.

Det finns några grundsaker som borde alltid finnas i handbagaget. I första plats ska vi ta med hårborste. Det kan låta konstigt men det är faktiskt ganska viktigt. Mediciner är väldigt viktiga också. Om du har någon åkomma eller sjukdom får du absolut inte glömma dina mediciner. Ofta vill vi ta med parfym. En sak som man dock måste tänka på är storleken på flaskan. Flaskan får inte överskrida tillåten storlek då parfymer är vätskor och för alla vätskor finns det restriktioner då man bara tar handbagage. Dett är väldigt viktigt att komma ihåg.

Kom ihåg alla dessa viktiga saker när du flyger nästa gång!

Det är inte så vanligt att ta med denna artikel när vi flyger, men om du ska äta ombord eller på flygplatsen är det en bra idé att ta med den. Vi pratar om desinfektionsmedel. Om du ska ha lunch på någon bar eller restaurang på flygplatsen eller ombord, räcker det med att du har med den lilla flaskan av desinfektonsgel och du kan sluta oroa dig för bakterier och infektioner. Detta är definitivt det säkraste alternativet.

Utöver det är tandborste mycket viktigt. Dett är en ‘måste ha’ sak för alla som man alltid borde ha med i handbagaget, speciellt om du ska äta på flyget eller flygplatsen.

Slutligen, solkräm såklart är väldigt viktig också. Numera har problem relaterade med solskadad hud och även hudcancer blivit ett allt vanligare problem, så det är viktigt att skydda sig. Att förebygga är bättre än att behandla!

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar