Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Vad ska du packa ner när du reser?

Tema

Vad ska du packa ner när du reser?

Vad ska du packa ner när du reser?
juli 01
20:18 2016

När du reser, att packa väskan kan vara svårt, då ofta vi vet faktiskt inte med säkerhet vad vi kommer att behöva och hur många saker vi borde packa. Det beror på vädret, destinationen och tiden som vi kommer att spendera på resan.

Om du åker på strandsemester, glöm såklart inte badkläderna, badhandduk och solskydd.

Tänk på att handduken är vanligtvis väldigt stor och tar upp mycket plats i väskan, platsen som du kan behöva för andra saker.

Njut av din semester med den perfekta packningen!

Om du åker under sommaren, ta med dig lätta kläder gjorda av bomull, siden och linne. Ta hellre med shorts istället för bara långbyxor. Kom ihåg att ta med dig en kofta, pullover eller en lättare jacka då på vissa ställen temperaturen kan falla under natten.

Sin título

Skorna är också viktiga. Om du ska till stranden, är flip flops ett måste. De är dessutom det bästa för promenader på sandstranden.

Om du planerar en semester där du kommer att gå ut på natten ska du ta med dig lite mer eleganta skor.

Och när vi pratar om accessoarer, kom ihåg att ta med dig solglasögon då under sommaren klarar man sig nästan inte utan dem.

Sist men inte minst, glöm inte att ta med eller köpa på plats en stor och snygg strandväska där du kan ta med en handduk, solskydd, en bok, solhatt och mobil.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar