Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Reseråd > Vad kan vi göra när problem uppstår under vår resa?

Reseråd

Vad kan vi göra när problem uppstår under vår resa?

Vad kan vi göra när problem uppstår under vår resa?
november 20
20:44 2016

När vi reser är det oftast inte problemfritt och vi vet ofta inte hur vi ska tackla problemen som uppstår. Det är därför vi tänkte dela med oss av några tips på hur vi kan lösa de vanligaste problemen under resan och förhindra att de uppstår i framtiden.

Det första och vanligaste problemet under resan är nog när vi blir bestulna eller tappar bort vår plånbok. Det finns olika saker du kan göra ifall det händer. Det första är att prata med polisen på flygplatsen. De kommer att förklara vad du kan göra åt det. Det är också viktigt att du tar kontakt med ditt försäkringsbolag framför allt om du har värdesaker i väskan eller plånboken som blev stulen. Vårt tips är att separera värdesakerna och bevara dem på olika platser i bagaget och fickorna ifall något blir borttappat.  På det viset är det svårare att bli av med allt. Dessutom är det viktigt att ha telefonnumret till din bank tillhands ifall du blir av med ditt bankkort. Banken kan då ogiltigförklara ditt kort.

Ett annat problem när vi reser är jet lag, speciellt om resan är riktigt lång. Vi rekommenderar att ändra tiden på din klocka så du redan under flyget följer den lokala tiden på din destination. Dessutom rekommenderas det att undvika alkohol, kaffe, oljig mat eller mat med mycket salt.

Sist men inte minst, kan det hända att vi missar vårt flyg. Det viktigaste är att inte bli nervös för det är faktiskt inte hela världen. Du ska ta kontakt med flygbolaget så fort som möjligt och försöka lösa problemet. Var tålmodig och hitta nästa flyg till din destination.

Följ dessa råd och allt kommer att gå bra!

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar