Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Amerika > Vad kan du göra i New York om du reser med barn?

Amerika

Vad kan du göra i New York om du reser med barn?

Vad kan du göra i New York om du reser med barn?
maj 07
20:35 2016

Om du reser till New York med barnen finns det några ställen som du absolut inte får missa.

New York är en stad som alla borde besöka åtminstone en gång i livet. Som de flesta redan vet, några saker typiska för New York är gula taxin, ljusen på Time Square och Broadway, stånd med varma korvar på gatan. Men det finns gott om saker att göra om du reser med barnen.

New York är en barnvänlig stad också!

Det första stället som du borde besöka med barnen är Naturhistoriska muséet. Där hittar du mer än 35 miljoner vetenskapsrelaterade objekt. Dessutom kan barnen få se olika modeller av dinosaurier.

shutterstock_390116446

En annan speciell plats för barn är Dylan’s Candy Bar. Här hittar du choklad i mängder, godis och framför allt klubbor. Här finns 7000 olika slags godis, några av dem dessutom väldigt konstiga.

shutterstock_413500726

Upptäck den viktigaste staden i USA!

En plats där både barn och deras föräldrar kan njuta är den största parken i staden, Central Park. Parken är New Yorks lunga. Här kan man gå på en promenad, leka och spendera tid på olika speciella platser i parken, såsom Alice i Underlandet som är det mest speciella monumentet i parken.

En annan plats som du borde besöka är East River Ferry. Den förknippar Manhattan med Brooklyn, Queens och Governor’s Island.

Slutligen, när du reser med barn ska du veta att det finns ett barnmuseum och det ligger i Brooklyn. Muséet var det första muséet av detta slag i världen. Här hittar du många aktiviteter för barn, en botanisk trädgård och en utställning tillägnad femåringar… Totally Tots. Såklart får du inte missa Frihetsgudinnan, World Trade Center Memorial och Times Square.

Om du vill besöka New York med barn hittar du flyg till bästa priser på vår hemsida.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar