Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Reseråd > Vad kan du göra med ditt husdjur när du är på semester?

Reseråd

Vad kan du göra med ditt husdjur när du är på semester?

Vad kan du göra med ditt husdjur när du är på semester?
augusti 02
11:49 2016

Nuförtiden har många ett husdjur, men det är inte alltid lätt att hitta ett hem för din bästa vän när du är på semester. Med den här artikeln vill vi ge dig några tips på vad du kan göra med ditt djur medan du reser så att du kan ha en semester fri från oro.

Våra katter och hundar är våra bästa vänner men under semestern måste vi hitta ett annat boende för dem då de i flesta fall inte kan följa med oss.

Ta reda på var du kan lämna ditt husdjur medan du är på semester!

Du ska veta att det finns många olika alternativ när det är dags för semestern, och det beror på resans längd och typen av husdjur, men som du säkert vet, att överge ett husdjur är aldrig ett alternativ. Att lämna djuret ensam hemma är inte heller ett alternativ.

Du kan välja ett ”hotell” eller ett boende för husdjur, där din vän kommer att trivas och kvalificerad personal kommer att ta hand om den. Om du inte kan unna dig ett djurboende ekonomiskt, kan du alltid försöka hitta en vän som ska ta hand om djuret medan du är borta. På det viset kan djuret fortsätta med sin vardagsrutin. Personen ska såklart kunna vara tillgänglig regelbundet för att mata, ta hand om och promenera med djuret.

Om du föredrar att resa med ditt djur, kom ihåg att du ska boka ett semesterboende där husdjur är välkomna. Även om hotell av den här typen är fortfarande relativt få, de blir mer och mer. Ett annat alternativ är att hyra en lägenhet där det finns fler erbjudanden av den här typen.

Som du kan se finns det flera olika alternativ för ditt husdjur när det blir semesterdags.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar