Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Europa > Vad kan du göra i Cabo de Gata i den spanska provinsen Almeria?

Europa

Vad kan du göra i Cabo de Gata i den spanska provinsen Almeria?

Vad kan du göra i Cabo de Gata i den spanska provinsen Almeria?
maj 29
19:41 2016

Staden Almeria i södra Spanien erbjuder besökaren fantastiskt strandliv och några av stränderna är riktiga pärlor som inte borde missas om du är ute efter en solsemester i Spanien. Området har en speciell charm och det är inte bara för havets och strändernas skull. Landskapet skulle kunna vara tagen från Mars eller någon annan egendomlig plats och det liknar definitivt inte något annat landskap du har sett.

Cabo de Gata har ett rödaktigt landskap i bakgrunden och solnedgångarna är häpnadsväckande. Stränderna är fantastiska, de är rätt många och alla är olika även om de alla utgör en del av Cabo de Gata. Naturparken Cabo de Gata är perfekt om du är ute efter solsemester men också om du föredrar en mer aktiv semester. Du kan cykla, hyra kajak, gå på en ridtur samt snorkla och dyka i kristallklart vatten.

Njut av sommaren på dessa fantastiska stränder i Almeria!

Den mest populära platsen i området är fiskebyn San José, men besök också de vackra byarna Rodalquilar, Aguamarga, San Miguel och Las Negras. Alla är små charmiga ställen med små vita hus och väggar utsmyckade med blomkrukor som hjälper till att dämpa hettan under de varma sommarmånaderna.

Två stränder som du definitivt borde besöka om du är i området nära San José är Monsul och Genovese. Du kan även ta en promenad eller buss dit från den närliggande byn. Nudism är tillåten på båda stränderna. I området lite längre norrut rekommenderar vi stränderna El Playazo samt den välkända Playa de los Muertos.

shutterstock_286390703

Om du vill ha din nästa solsemester i södra Spanien  missa inte Cabo de Gata i området Almeria och kom ihåg att du kan hitta många billiga flyg till Spanien på vår hemsida.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar