Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Upplev Barcelonas nattliv

Tema

Upplev Barcelonas nattliv

Upplev Barcelonas nattliv
april 07
11:59 2016

Barcelonas vibrerande nattliv är välkänt för sitt mångfald. Det finns hundratals klubbar över hela staden, och du kan hitta allt från Ibiza-stilen till små underground klubbar.

Belägen i en gammal fabriksbyggnad, Razzmatazz är en av de äldsta, största och populäraste klubbarna i stan. Med sina 5 dansgolv drar den folkmassor och DJs från hela världen. De största dansgolven är Razz Club, för alla älskare av indiemusik, och Loft, för alla dem som vill  njuta av det bästa inom house och elektronisk musik. Klubben har dessutom två stora terrasser, där du kan ta frisk luft under varma sommarnätter.

shutterstock_97620821

En annan legendarisk klubb i Barcelona är Teatro Apolo, som ligger i stadsdelen Raval. Klubber har två dansgolv, det stora golvet har rymliga gallerier på ovanvåningen och en liten scen på nedre våningen. De populäraste festerna är Nasty Mondays och Crappy Tuesdays då du kan njuta av pop-rock och indie.

El Puerto Olimplico är en stadsdel välkänd för ett antal klubbar på stranden, såsom Shoko, Opium, Cat Walk och den nyöppnade Pacha. De flesta klubbarna har en terrass med direkt tillgång till stranden. Området är särskilt populärt bland utländska turister som besöker Barcelona under sommaren. Något mindre besökt är området runt gatorna Aribau och Tuset.Här hittar du klubbarna Sutton, Soho och Bling Bling.

shutterstock_346832165

La Fira, som ligger i stadsdelen Eixample är ett bra ställe att gå ut om du föredrar mindre klubbar. Det har blivit väldigt populärt under de senaste åren, framför allt bland lokalbor. Musiken som spelas där är mest pop och house.

shutterstock_155496347

Ett annat område väldigt känt för sina barer och nattklubbar är Plaza Real, som ligger ett par minuters promenad från La Rambla. De populäraste barerna är Sidecar, en liten rockklubb, samt Jamboree.

För alla dem som gillar utomhusklubbar är det bästa valet La Terraza, som ligger på kullen Montjuic nära den spanska byn. Försäkra dig om att du får rätt adress, då stället är känt för att vara svårt att hitta.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar