Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Amerika > Tre olika reseförslag i Brasilien

Amerika

Tre olika reseförslag i Brasilien

Tre olika reseförslag i Brasilien
mars 16
09:00 2015

Brasilien är ett land med en blomstrande ekonomi som drar till sig alla slags besökare, mest känt för de populära karnevalerna, fantastiska badstränder, Världscupen i fotboll och olympiaderna. Under de sista åren många turister har känt sig lockade till ”Samba”-landet, också tack vare utbudet av en mångfald aktiviteter för äventyrare, och många interessanta platser att besöka rundt om landet.

Amazonfloden

Amazon-regionen med dess tropiska urskog,är ett unikt område i världen. Vi rekommenderar att åka dit i mai eller juni för att undvika de varmaste månaderna. Vårt råd är att inte utforska området ensam. Man kan lätt finna en guide som kan föreslå olika aktiviteter och utflykter, som att ro i kanot längs floderna eller besöka en infödingsby. Det kommer att bli en oförglömlig tur.

Ouro Petro

Ouro Petro är ett gammalt gruvsamhälle, som bevarar arkitekturen och atmosfären av det mest traditionella i Brasilien. Det är ett mycket charmerande ställe, där det bästa sättet att lära känna stan är att förvilla sig bland dess gator. Det finns mer än tjugo kyrkor i staden som är dekorerade med imponerande utsmyckningar i guld. Det är fascinerande att hitta sådana ställen i skarp motsats till det moderna Brasilien.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Petropolis

Denna staden är belägen 70 kilometer från Rio de Janeiro och är ett utmärkt ställe att vila ut. Det gamla palatset, som var sommarresidens för Peter II, är absolut värt att besöka. De tyska spåren i stadens historia är synliga i dess gator, men också i gastronomin och ölen som serveras på restaurangerna. Detta är också ett idylliskt ställe som kontrasterar mot det livliga Rio.

Förutom dessa ställen, är storstäderna och Copacabana-stranden, platser som man inte bör missa, om man besöker landet. Brasilien är ett land med många kontraster där man kan njuta av ett unikt miljö. Det är sagt att de som besöker Brasilien kommer alltid tillbaka, förr eller senare.

Om författaren

Cristina.catalan

Cristina.catalan

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar