Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Res billigast med Ryanair

Tema

Res billigast med Ryanair

Res billigast med Ryanair
september 18
23:47 2016

Ryanair kan beskrivas som Europas favoritflygbolag. Varför? Helt enkelt för att det är det största lågprisbolaget med fler än 1800 dagliga avgångar från 84 baser, med över 200 destinationer i 33 olika länder. Flottan är riktigt stor och består av mer än 350 Boeing 737 flygplan med många fler beställda som kommer att göra det möjligt för bolaget att sänka priserna ytterligare och öka trafiken. Ryanair räknar med mer än 11.500 skickliga anställda som tillsammans jobbar på och lyckas med att leverera Europas nummer 1 flyg när det gäller punktlighet. Därtill besitter bolaget också en branschledande säkerhetskapacitet och en nästintill felfri bagagehantering.

Ryanair fokuserar på att erbjuda en komplett bokningsservice online. Om du köper din biljett och dessutom checkar in online lönar det sig då det inte medför några extra kostnader. Om du däremot väljer att göra det på flygplatsen måste du betala extra.

En av anledningar till att Ryanair är det största lågprisbolaget är att man har skurit ner på kostnaderna av bagagehantering. Du får helt enkelt betala extra om du väljer att ta med incheckade väskor och det lönar sig att ta med mindre bagage. Med alla billiga flyg med Ryanair ingår en kabinväska som får väga upp till 10 kg och ha storleken 55cm x 40cm x 20cm. Utöver denna är det även tillåtet att ha en liten hand- eller datorväska. För stora kabinväskor nekas vid gaten och kommer istället att mot avgift medföras i bagageutrymmet om plats finns. Därför kan det vara en god idé att noga kolla upp restriktioner innan du flyger för att undvika problem. Din väska mäts vid säkerhetskontrollen och om den inte håller måttet kommer den inte att kunna användas som kabinväska utan måste checkas in.

För incheckat bagage gäller följande regler: Vid varje bokningstillfälle kan du välja hur mycket bagage du vill ta med mot en extra tilläggskostnad. Vill du checka in 15 eller 20 kg? Du får ha med dig högst två väskor per passagerare. Tänk på att priset för incheckat bagage varierar beroende hur nära avgången du väljer att lägga till det. Så ju tidigare du gör det desto billigare blir det.

Mat och dryck samt vissa skattefria varor erbjuds ombord mot en extra kostnad.

Så nästa gång du känner dig sparsam och vill göra en resa tänk på Ryanair. Du hittar de billigaste biljetterna på Bravofly.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar