Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Amerika > Kuba är ett resemål med ett otal turistattractioner

Amerika

Kuba är ett resemål med ett otal turistattractioner

Kuba är ett resemål med ett otal turistattractioner
mars 17
16:00 2015

Kuba är ett land som erbjuder alla slags attraktioner för besökaren, inte bara det underbara karibiska klimatet, solen och badstränderna, också vänligheten hos den kubanska befolkningen och den medryckande salsamusiken som spelas varje natt på de flesta nattklubbar, där man kan ta en drink och njuta av en oförliknelig atmosfär.

Ett land i Karibien

Beläget i den norra delen av Karibiska havet, åtnjuter Kuba ett härligt, varmt klimat praktiskt taget året runt. Det är ett relativt billigt land att åka till, som bjuder på aktiviteter som annars skulle kosta en dyr summa i vilket annat land som helst. Man kan hyra en båt och segla längs kusten och besöka isolerade platser som ”Juventud”-ön, där man kan koppla av från städernas liv och larm. Man kan också dyka mitt ute i havet eller gå på fisketur i paradisiska områden.

Naturen

Underbara skatter kan hittas på havsbotten , på bara några få meters djup. Inne i landet kan man finna höga, branta berg och underbara områden som ”Sierra Madre”. Bergklättring och trekking i lummiga, gröna urskogar är populära aktiviteter här.

Stränderna är ett paradis, med gyllene sand och ljumt, kristallklart vatten. Många städer har fina badstränder, som till exempel Havana, Bahia de Matanzas, Santiago de Kuba, Varadero och Trinidad. Andra är mer isolerade, för dem som föredrar lugnet. Det är alla mycket vackra och säkra.

Kuba hyser ett stort kultur-arv och en mängd monument att besöka. Storstäderna och de pittoreska och färgglada byarna, bidrar till att göra Kuba till ett mycket charmerande land

Om författaren

Cristina.catalan

Cristina.catalan

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar