Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Europa > Känner du till klostret Santo Domingo de Silos?

Europa

Känner du till klostret Santo Domingo de Silos?

Känner du till klostret Santo Domingo de Silos?
juni 13
13:34 2016

Klostret Santo Domingo de Silos är ett av de mest välkända och viktigaste katolska klostren i världen. Det är en fantastisk byggnad där du kan ta reda på mer om munkarnas liv inne i klostret samt olika ceremonier och firanden som utförs där.

Klostret är byggt i romansk stil och det är riktigt imponerande. Det byggdes under XII seklet. Skulpturer som pryder gården och andra dekorativa element gjorda av växter är ovanliga och intressanta för alla som älskar konst.

shutterstock_112394444

Inne i klostret kan du besöka ett fantastiskt museum där du hittar många verk från och relaterade till medeltiden.

Upptäck ett av de viktigaste klostren i världen!

Munkarna i detta kloster är världskända framför allt på grund av de gregorianska sångerna som de sjunger och som lyssnas runt om i världen. Skivor kan köpas i klostrets affär.

Klostrets dagliga ceremonier är de följande: Vigilias, Laudes, Tercias, Sexta, Vísperas och den kompletta. Sångerna varierar beroende av ceremonin.

shutterstock_367399430

Det är inte bara på grund av munkarnas sköna sång som klostret är värt ett besök. Byggnaden är fantastisk också. Den är bygg på två våningar och gården är väldigt vacker.

Klostret finns i Burgos, i provinsen Castilla y León i Spanien. Om du känner sångernas kall och bestämmer dig för att göra ett besök kan du hitta billiga flyg till all större städer i Spanien på vår hemsida.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar