Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Asien > Indien

Asien

Indien

Indien
mars 04
12:54 2015

Om man vill resa till Indien, måste man vara redo att ändra på sin västerländska mentalitet.
India är ett land av kolossala dimensioner, livligt och färgglatt, där man lätt kan åka omkring, även om det alltid tar längre tid än beräknat. Man behöver minst två veckor för att lära känna dess skönhet och några av de olika skatter som gömms i Indien.

New Delhi

Indiens huvudstad är en enorm stad där det inte är svårt att förflytta sig från ett ställe till ett annat. Den har fördelarna av en modern stad, många transportmedel och ett otal monument och ställen att besöka, som Akshardam, Den Röda Fästningen i Delhi, Qutab Minar, Humayun Graven…Det skulle vara synd att resa ända till Indien och bara bli kvar i huvudstaden, även om New Delhi är en upptäcktsresa som aldrig tar slut.A97DEC

Kerala

Kerala är en av de mest populära regioner i Indien. Den är belägen på den sydvästra kusten och erbjuder en mängd olika tropiska stränder och djungelområden.
En av de mest interessanta företeelserna är det många olika religioner och deras underbara tempel, som samexisterar här. Man kan finna hinduiska tempel och kyrkor, såväl som moskéer och synagogor. Innevånarna är vänliga och vana att ta emot turister.

Hampi

Förr i tiden var Hampi huvudstaden i Vijayanagara Imperiet.
Idag är dess ruiner en del av UNESCO’s Världsarv. Det imponerande arkeologiska läget samt dess ruiner är lika märkliga som landskapet som omgiver det: mängder av berg, skog och vilda djur.

Goa

Om vi behöver koppla av, är definitivt Goa vårt bästa resmål. Goa är ett ställe för hippies, med små marknader, en underbar miljö med palmer, stugor och fest vid stranden. Det är ett idealiskt ställe att besöka om man behöver vila ut och har en vänlig och västerländsk atmosfär.

 

Om författaren

Cristina.catalan

Cristina.catalan

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar