Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Reseråd > Hur ska du packa rätt inför semestern?

Reseråd

Hur ska du packa rätt inför semestern?

Hur ska du packa rätt inför semestern?
augusti 02
10:37 2016

Ofta när vi reser vet vi inte vad vi ska ta med oss och hur vi ska packa. Det viktigaste är att försäkra oss om att vi inte glömmer något. Här ger vi dig råd om hur du ska packa din väska lätt. Med dessa råd packning kommer inte att ge dig huvudvärk.

Först och främst ska du välja den perfekta väskan. Om du ska göra en längre resa ska du ta med en stor väska, men om resan är kortare ska du ta med en liten väska eller ryggsäck.

Packa väskan rätt! 

Efter att du har valt väskan ska du göra en lista på alla saker du kommer att behöva under din resa. Det som skrivs ned på listan beror på hur länge du kommer att stanna, vädret och platsen du åker till. För att göra rätt är det lättaste att planera vad du kommer att ha på dig innan du reser. Så har du bättre kontroll och det blir lättare att packa.

Sedan kan du gör en ”pussel”, med alla kläder och accessoarer du kommer att ta med. Det är viktigt att sätta alla saker på rätt plats i väskan. Glöm inte att sätta skorna i en separat påse.

Dagen du ger dig av är det bästa att ta på dig de största kläderna då de upptar mer plats i väskan.

Det är också viktigt att skydda väl alla elektroniska saker som du tar med, speciellt datorn, kameran, e-boken etc.

Sist men inte minst, glöm inte att separera alla vätskor från resten av sakerna då de kan spillas ut över andra saker. Det är viktigt att stänga alla förpackningar väl.

Följ dessa enkla råd och du kommer att packa den perfekta väskan och snabbt dessutom.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar