Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Reseråd > Hur man utnyttjar de bästa erbjudandena och lägsta priset med flyget

Reseråd

Hur man utnyttjar de bästa erbjudandena och lägsta priset med flyget

juli 09
14:43 2014

Att flyga riktigt billigt är fullt möjligt. Utbudet av lågprisflyg är rikt. Till ett pris av några få euro tar dig flyget till nästan vilken stad som helst i världen. Men det är viktigt att följa några råd för att kunna utnyttja de bästa priserna och göra de största fynden som man annars alltid får reda på för sent.

Använd en sökmotor för flyg

Det finns flera bolag som erbjuder lågprisflyg. För att fynda bör du inte ha förutfattade meningar om de skilda bolagen. Det bästa är att söka flyg med hjälp av en sökmotor, så du får översikt över alla billiga flyg samtidigt.

Var flexibel och förutseende

Om du vill flyga till London, till exempel över en helg och upptäcka staden ska du inte leta biljettt på torsdag kväll. För att hitta billiga flyg ska man ha framförhållning och komma före topparna av efterfrågan. Om du köper biljetten några veckor i förväg gör du en stor besparing. Detsamma gäller om du är flexibel med tider. Ofta är de obekvämaste tiderna också de billigaste, tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Om din resa inte är bunden av planer utan en ren nöjesresa kan det vara lämpligt att välja de första eller sista flygen under dygnet.

Res utan bagage

Du vet säkert att bagage ofta utgör en del av resekostnaden. Så försök resa utan bagage. Alla flygbolag kommer erbjuda dig att resa med handbagage i kabinen utan att betala extra och några tillåter till och med en liten resväska. Men 23 kilo brukar vara max om du ska resa billigt.

Innan du reser – jämför olika lågprisflyg som vi hittar åt dig och spara när du reser!

Om författaren

Rumbo

Rumbo

0 kommentarer

 1. Hannelore
  Hannelore april 05, 17:32

  Vi på telefonabonnemang.net listar de allra bästa och
  billigaste telefonabonnemang för just dig. Varför
  ska du betala extra i onödan när du kan börja spara in på ditt mobilabonnemang genom att teckna ett nytt abonnemang som uppfyller dina krav
  och behov.

  Svara till den här kommentaren

Skriv en kommentar