Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Reseråd > Hur kan du undvika att bli av med din resväska?

Reseråd

Hur kan du undvika att bli av med din resväska?

Hur kan du undvika att bli av med din resväska?
augusti 05
12:42 2016

Ofta när vi reser, en av våra största rädslor är att bli av med vår väska då alla kläder och värdesaker är där. Med denna artikel vill vi ge dig tips på hur du och din väska kan förbli trygga.

Det första du bör veta, även om det kan låta lite konstigt, är att om din väska inte är iögonfallande eller inte ser dyr ut, är chansen mindre att den kommer att bli stulen. Om väskan är snygg och iögonfallande, fler människor kommer att lägga märke till den och risken är större att den blir stulen.

Detsamma gäller för låset. Om det är snyggt, stort och iögonfallande är risken större att väskan blir ett intressant byte för tjuvar.

Följ dessa råd och du kommer inte bli av med din väska!

Något som är riktigt användbart är att lämna ett meddelande på en sida av väskan där alla kan se det. Till exempel, ‘om du hittar denna väska, snälla skicka den till denna adress då den är väldigt viktig’. Även om du inte tror det, kan detta komma att rädda din väska.

Du ska undvika att ta med maten i väskan när du flyger, då säkerhetskontrollen kan konfiskera den, och också väskan med den.

Din mobiltelefon och larmet är också bra att ha för att undvika att förlora väskan. Du kan sätta på larmet med ordet VÄSKAN på så du inte glömmer bort den.

Med dessa råd kommer du utan tvekan att minimera risken att bli av med din väska.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar