Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Flyg till Malaga med Norwegian

Destinationer

Flyg till Malaga med Norwegian

Flyg till Malaga med Norwegian
oktober 18
22:58 2016

Malaga är en populär destination i Spanien och en stad som med sin stora internationella flygplats förbinder den populära sydspanska kusten Costa del Sol med norra Europa. Förutom sol och bad, den stora internationella flygplatsen och de närliggande soldestionationerna har Malaga mycket annat att erbjuda också. Det är en stad med rikt kulturliv och muséer som inte bör missas även om man först och främst har sol och bad som semesterplaner. Några av de är Muséet Picasso, Muséet Carmen Thyssen, Center Pompidou samt CAC Malaga.

Konstnären Pablo Picasso föddes i Malaga och hans bostad finns kvar än idag. Inte långt från hans födelseplats ligger sedan 2003 Picassomuséet som är en av Spaniens största sevärdheter. På Picassos museum visas över 200 av hans verk upp, det kostar en del att gå in men det är absolut värt det. På Thyssen kan man njuta av en rejäl samling av 1800-talets spanska målerikonst. Center Pompidou är den första som öppnades utanför Frankrike och här kan man bland annat få se verken av Kahlo, Bacon och Magritte, för att nämna några. För alla älskare av modern konst är Moderna muséet CAC Malaga ett måste.

Malaga är en stor, men samtidigt mysig stad som erbjuder många gastronomiska upplevelsemöjligheter. Här kan du njuta av medelhavskök i de otaliga barer och restauranger som staden erbjuder. Eller varför inte ta en cocktail på en av Malagas fantastiska takterasser och njuta av solnedgången?

En av de flygbolagen som har Skandinaviens bästa förbindelse med Malaga är Norwegian. Du kan flyga med Norwegian från Malaga till 15 europeiska städer och numera förbinder flygbolaget Malaga med Kanarieöarna också. Mer än 1 miljon passagerare flyger med Norwegian till Malaga varje år och Malaga står för en fjärdedel av bolagets sammanlagda flygningar till Spanien. Trenden verkar fortsätta och Norwegian är just nu en av de populäraste flygbolagen som väljs bland passagerare som flyger till Costa del Sol.

Vill du flyga till Malaga med ett pålitligt flygbolag som erbjuder hög kvalité men som prismässigt är ett lågprisflygbolag ska du definitivt välja Norwegian. Du hittar de billigaste flygbiljetterna på Bravofly sökmotorn.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar