Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Flyg bekvämt med Finnair

Tema

Flyg bekvämt med Finnair

Flyg bekvämt med Finnair
oktober 02
23:04 2016

Finnair är Finlands största flygbolag och det nationella flygbolaget. Bolaget dominerar både den inhemska och den internationella flygmarknaden i Finland och är medlem i Oneworlds flygallians. Flygbolaget erbjuder 16 inrikesdestinationer och 55 utrikesresmål. Under de senaste åren har Finnair expanderat framför allt på den asiatiska marknaden. Finnar är ett av de äldsta flygbolagen i världen som startades redan 1923. Dock har Finnair alltid hängt med i utvecklingen och är idag ett av de mer moderna flygbolag.

Flyger du med Finnair kan du enkelt checka in via internet, antingen vid datorn eller på mobiltelefon och undvika köerna. Incheckningstjänsten på internet öppnar 36 timmar före avgång. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt, var du än befinner dig – hemma i soffan, på ett hotell, på kontoret eller på ett internetcafé. Du kan också hämta Finnairs app (iOS och Android) och checka in snabbt och enkelt.

Med Finnair kan du dessutom välja att göra en automatisk check-in. Om du inte har checkat in via internet, checkar bolaget in dig automatiskt och skickar boardingkortet till din mobiltelefon. Om ditt flyg avgår på morgonen får du incheckningsbekräftelsen mellan kl. 17.00 och 19.00 kvällen innan. Om flyget avgår på eftermiddagen får du bekräftelsen ungefär tre timmar före avgång.

På alla Finnairs flyg får du ha minst ett kolli på max 23 kg incheckat bagage utan extra kostnad. Undantaget är bara biljetten Economy Light där du får betala extra för incheckat bagage. För handbagage gäller att man får ta en väska gratis på alla flyg med följande mått: 56 x 45 x 25 cm. Man får dessutom ta med en annan liten väska som måste kunna placeras under sätet framför och som inte överstiger måtten: 40 x 30 x 15 cm.

På alla interkontinentala flyg ingår måltider i biljettpriset. Individuellt underhållningssystem finns också för varje säte. På flygen inom Europa och Mellanöstern finns Sky Bistro på de flesta flyg. Här kan du köpa smörgåsar, tilltugg, tapas och andra lättare matalternativ. En nyhet är att nu kan även passagerare i ekonomiklass på europeiska flyg förbeställa en måltid. Taxfreeshopping finns på Europaflyg antingen ombord eller med bekväm förbeställning.

Vill du flyga bekvämt och till ett bra pris ska du välja Finnair nästa gång. Du hittar de billigaste biljetterna på Bravofly sökmotorn.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar