Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Amerika > Fem ställen att besöka i New York

Amerika

Fem ställen att besöka i New York

Fem ställen att besöka i New York
februari 25
11:29 2015

New York är en av de viktigaste städer i värden. Belägen på östkusten i USA, erbjuder New York en mängd ställen att besöka och saker att göra. Staden kommer säkert att uppfylla varenda besökares önskningar. ”Skyskraparstaden ” räknar med flera flygplatser och ett oändligt antal hotell och logier, som kan passa allas plånböcker. Här föreslår vi fem ställen som absolut måste besökas:

Frihetsgudinnan

Från Battery Park åker en färja som för oss först till den mytiska Frihetsgudinnan och vidare till Ellisön. Denna turen tar fem timmar och kostar $17. Om du vill komma ända upp till kronan på statyn, måste du betala $3 till, men det är värt pengarna.

Centrala ManhattanThe Statue of Liberty

De flesta mytiska ställen i New York är belägna på Manhattan, allt från den populära ” Empire State Building” till Times Square. Du kan gå upp till toppen på den som på sin tid var den högsta byggnaden i värden och njuta av en musikal på Broadway på samma kväll. Detta är området i stan som aldrig sover och som har ett unikt nattliv. Även om man känner igen många ställen från alla filmer vi sett från New York, finns det alltid gömda skatter att upptäcka.

Central Park

Den ”gröna lungan” mitt i stan är inte bara en park för att promenera eller sporta. Strawberry Fields och monumentet till John Lennon är något man måste besöka inne i parken. Du borde också ta en tur till Belvedere Castle som bygdes 1919 mitt i Central Park och promenera längs Reservoir Lake ’s stränder.

Museer i New York

Staden erbjuder en lång lista med interessanta museer som passar alla smakriktningar . Några av de mest populära är Guggenheimmuséet, Metropolitanmuséet och ”American Natural Historymuséet”. Glömm inte ” Moma” , den största muséet i värden för modern konst.ca3d201ce436db9277f109c7cd90d37b

Harlem

Den här populära kvarteret har många interessanta ställen värda att besöka. De behåller stadens speciella atmosfär, med stora bostadsområden och de välkända Gospelkörerna i vissa av dess kyrkor. Det är ett mycket interessant område att besöka om man vill lära känna livet i stan, utanför de mest turistbesökta områdena. Dock, rekommenderar vi att alltid ta med en karta för att inte gå vilse.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar