Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Enastående destinationer för backpackers

Destinationer

Enastående destinationer för backpackers

Enastående destinationer för backpackers
maj 22
14:49 2015

När man tänker efter, skulle man kunna gå vart som helst med bara en ryggsäck på ryggen. Men, det finns ställen som är bättre förberedda för dig och din ryggsäck. Fortsätt läsa och upptäck med oss fyra fantastiska destinationer för dig, backpacker!

 

Kambodja

Om du någon gång har drömt om att efterlikna Indiana Jones eller Lara Croft och gå in i en stadsruin helt täckt av växtlighet, Angkor är ett ställe för dig. Men, bakom detta enorma vackra tempelkomplex, så är Kambodja ett av de billigaste ställena i Sydostasien, men även ett av de fattigaste. Kollektivtrafik fungerar rätt dåligt, men om du inte bryr dig så mycket om detta, kommer du att belönas med unika hörn, undangömda stränder och gatumat i Phnom Penh. Vad väntar du på?

cambodia

 

Laos

Om du gillar paradisstränder, är kanske Laos inte din destination, men om du är ute efter unika erfarenheter och att upptäcka en av de minst utforskade ställen i Sydostasien, tveka inte. Thailand är ett fantastiskt ställe, men över-exploatering har gjort att den har förlorat sin charm. Laos, å andra sidan är fortfarande charmig. Missa inte städer som Vientiane och Luang Prabang, våga dig in i landets hjärta och den gröna landsbygden, de otroliga vattenfallen… det finns så mycket att göra, så mycket att se.

laos

 

Nicaragua

Bländande, varma och hänförande naturmiljöer. Nicaragua har fortfarande inte blivit överfull av turister. Därför är det rätt billigt att upptäcka landet med en ryggsäck. Om du letar efter den perfekta kombinationen av vild natur och koloniala städer, missa inte den färgrika staden Granada: du kommer att älska dess vulkaner, sjöar och floder. Nicaragua är en spektakulär destination, perfekt för surfing i Stilla havet eller dykning i Västindien. Ta ett flyg och… du bestämmer vad du ska göra när du väl är där. Nicaragua, Granada, Iglesia de Guadalupe

 

Turkiet

Turkiet är ett av de billigaste länderna för backpackers, och det har mycket att erbjuda. Denna plats mellan Europa och Asien har en rik och mångfaldig historia som är en blandning av öst och väst: det kommer att lämna dig mållös. Om du är en matentusiast, Turkiet är gjord för dig: den turkiska matkulturen är otrolig och du kommer inte att svälta, tro på oss. Besök Trojas ruiner, den blåa moskén i Istanbul samt bomullsslottet Pamukkale. Om du gillar folkträngsel, huvudstaden kommer att göra dig lycklig: basarer, affärer, fester… Så nära att det vore synd att missa det.

turkey

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar