Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > De mest spektakulära stränderna i Europa – Del 1

Destinationer

De mest spektakulära stränderna i Europa – Del 1

De mest spektakulära stränderna i Europa – Del 1
maj 24
18:47 2015

Om du planerar sommarsemestern, glöm inte att inkludera någon av dessa fantastiska stränder som vi vill visa idag i dina planer. Det spelar ingen roll om de är fulla av folk eller isolerade, med vit sand eller mörk sand, med palmer eller tallar… Dessa platser kommer säkert att lämna dig mållös. Vill du veta mer? Fortsätt läsa.

Algar de Benagil – Algarve, Portugal

Algarve är den sydligaste delen av Portugaloch tack till strändernas skönhet har den blivit en vallfärdsplats för dem som älskar sol och hav. De vilda gulaktiga klipporna står i kontrast till de undangömda ständerna. I detta fall, stranden är nästan en grotta, så att du kommer inte att behöva solskydd eftersom… det är det som grottan är till för. Det enda sättet att komma dit är havsvägen, så ta båten eller fenorna.

algar4

Zlatni rat – Kroatien

Denna sandremsa delar i två delar en strand som egentligen inte är längre än 600 meter. Adriatiska havet har en intensiv blå färg härifrån. Var särskilt försiktig om du simmar precis vid udden: strömmarna är så pass starka att du kan flyta bort från strandkanten. Om du gillar surfing, är detta ett ställe för dig! Stranden ligger nära Bol, en liten by på södra sidan om ön. Nakenvarning! Att ta med simkläder är valfritt!

beach-spit-zlatni-rat-croatia

Navagio – Grekland

Hisnande uppifrån, enastående från marken. Kanske kan du få se Jack Sparrow under inspelningen… Rekvisita är redan där, då det finns ett skeppsvrak på stranden. Med eller utan Johnny Depp, det finns något pirataktigt med denna strand. Under 80-talet var stranden den perfekta platsen för tobaks- och vinsmuggling. Navagio är en liten och undangömd strand på en av de mest besökta grekiska öar: Zakynthos.

navagio_1

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar