Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Amerika > De mest besökta nöjesparkerna i USA

Amerika

De mest besökta nöjesparkerna i USA

De mest besökta nöjesparkerna i USA
juni 05
11:07 2015

Vi vet att du älskar att bli informerad om var du kan hitta de mest fantastiska nöjesparkerna runt om i världen. Eftersom vi är medvetna om att du troligen håller på att ta beslut om var du ska åka i sommar, vill vi hjälpa dig genom att informera dig så fullständigt som möjligt. Om du inte känner dig övertygad av något av de europeiska nöjesparkerna, vänta bara tills du får se dessa två otroliga parker i USA!

 Walt Disney World, Orlando

I Orlando finns de viktigaste nöjesparkerna, på globalnivån. Det är därför inte konstigt att landets mest besökta nöjespark finns just där. The Walt Disney World är en komplex som utgörs av fyra olika parker, där alla har olika teman. Magic Kingdom anses vara den mest klassiska av alla: bedårande karaktärer i sina förtjusande hus, fantastiska fyrverkerier och ljuvliga parader som garanterar glädjen under många timmar. Epcot erbjuder interaktiva spel, imponerande föreställningar, vattenåkturer och vattenföreställningar med en extraordinär tech-uppvisning. Animal Kingdom bjuder sina besökare på en av turerna bland olika slags vilda djur, och Disneys Hollywood Studios tar dig och din familj på en utomordentlig resa genom musikaler, snabba spel och femstjärniga restauranger.

Mickey-Disney-Animal-Kingdom

 

Universal Studios, Florida

bakom kulisserna, bakom skärmen, och hoppa rakt in i handlingen av dina favoritfilmer i Universal Studios, världens främsta TV- och filmbaserade nöjespark. Oförglömlig spänning och magiska upplevelser väntar på dig. Är du fan av Harry Potter? Då har vi fantastiska nyheter! En helt ny Harry Potters trollkarlsvärld har nyligen öppnat! I denna magiska park kan du shoppa på Diagongränden, äta på Den läckande kitteln eller gå på äventyr på den flerdimensionella spänningsåkturen, Harry Potter och Flykten från Gringotts. Ska du verkligen missa det?

universal

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar