Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > De bästa undervattenshotellen runt om i världen

Tema

De bästa undervattenshotellen runt om i världen

De bästa undervattenshotellen runt om i världen
maj 15
15:28 2015

Att sova under vattnet är inte längre en sci-fi dröm utan en verklighet. Om du någon gång har drömt om att sova omgiven av färgstarka fiskar och otroliga vyer, i dessa hotell kommer dina drömmar att besannas. Fortsätt läsa och börja planera för en resa under havsytan! En ny erfarenhet väntar på dig.

1. atlantis, the palm. dubai.

Undervattenssviter på Atlantis, The Palm i Dubai kallas Neptune och Poseidon med all rätta. Och de bär inte havsgudarnas namn utan anledning: de är de mest intima och romantiska hotellrum du kan drömma om. Varje rum har fönster från golv till tak så att du kan beundra det marina livet medan du ligger i sängen.

2

2. the manta resort, pemba ön. zanzibar.

Undervattenssviten är det mest exklusiva rummet på Manta Resort, på Pemba ön. En träbåt tar dig över det turkosa vattnet till denna magiska plats i det kristallklara havet ovanför Manta House revet. Om du likväl tycker att spendera hela dagen under vattnet är för mycket, kan du alltid gå upp och sola på soldäcket.

3b

3. subsix i niyama. maldiverna.

Subsix är en del i den lyxiga resorten Niyama, men den är tillgänglig till alla. Även om de inte ligger på samma ön, den första undervattensklubben ligger också på Maldiverna. Här kan du dansa, slappna av och  njuta av en läcker cocktail på Indiska oceanens djup. Att dansa under havsvågor har aldrig varit coolare!

4

4. lovers deep. västindien.

Lovers Deep är den största och den mest moderna u-båten du kan tänka dig. Lyxen här når till helt nya nivåer. Framför den fantastiska karibiska ön, ligger denna plats gjord för romantiska resor. Om du letar efter vackra och häpnadsväckande upplevelser med din partner, är Lovers Deep perfekt för dig.

submarine_bedroom.jpg

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar