Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > De bästa städerna att besöka när du är klar med dina tentor

Tema

De bästa städerna att besöka när du är klar med dina tentor

De bästa städerna att besöka när du är klar med dina tentor
maj 15
09:48 2015

Berlin – Tyskland

Vibrerande och i ständig förändring, Berlin är ett perfekt ställe att koppla av på och njuta av en semester med vänner. Det finns alltid något att göra, från att sjunga i en speciell karaoke i Mauerpark, till att åka skateboard på den forna landningsbanan på Tempelhof flygplats. Ta tillfället i akt och missa inte nattklubbar som Berghain, Stattbad, Watergate eller Tresor.

puerta-brandeburgo

 

Bologna – Italien

Den italienska staden Bologna är ett spännande ställe att åka till och glömma alla tentor och lektioner. Dessutom är den helt fantastisk. Denna populära destination för Erasmus studenter har allt: unga människor, många barer öppna till sent på natten och ‘bra vibbar’. Besök Verdi torg eller San Stefano torg, särskilt under natten. Om du vill äta en läcker måltid till ett bra pris, så är Osteria dell’Orsa ett ställe för dig.

Salire_a_San_Luca

 

Coimbra – Portugal

Belägen mellan Lissabon och Porto, den fantastiska staden Coimbra har mycket att erbjuda.Ta ett billigt flyg till en av dessa städer för att besöka vänner och utforska den vackra staden med sin medeltida atmosfär och det utmärkta nattlivet. Låt dig bli förförd av parker som Den botaniska trädgården samt den otroliga arkitekturen i stadens byggnader.

Plaza_del_Comercio_Coímbra_Portugal_2012-05-10_DD_01

 

Krakow – Polen

Stadens berömmelse som den perfekta destinationen för studenter är baserad på fakta: unga människor finns överallt. Varför? Eftersom, generellt i Polen, är det billigt att äta och hänga ute. Så, när du blir trött på att göra turistgrejer, kan du alltid gå in på någon bar i center och… Resten säger sig självt.

cracovia2

 

Louvain – Belgien

Det finns inte längre plats för tvivel! Flygbiljetter till Belgien är vanligtvis billiga och Louvain erbjuder bra vibbar, många studenter samt bra tåg- och bussförbindelser med resten av landet. Vandra runt på dess gator, gå in i Katedralen, låt dig bli förförd av stadens rytm och njut av nattlivet. Ett bra ställe att göra det på är just Katedraltorget.

 

Ljubljana – Slovenien

Den slovenska huvudstaden är lika charmig som mysig. Den är krönt av ett slott på toppen av kullen och en flod flyter genom staden. Den är omgiven av natur och gröna områden och anledningen till att besöka den efter ditt examen är för att den helt enkelt är fantastisk. Om du inte tror det, besök bar Prulcek och njut av konserter och kulturella aktiviteter gratis nästan varje dag, samt det breda utbudet av ölsorter.

liubliana

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar