Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Europa > De 5 billigaste bolagen som flyger till Ibiza

Europa

De 5 billigaste bolagen som flyger till Ibiza

juli 03
14:08 2014

För många är Ibiza en av de destinationer som inte får utebli under sommarsemestern. Fest, stränder, vikar och mycket skoj är synonyma med ön. Tack vare fina erbjudanden och flera olika lågprisflyg finns nu möjlighet att spendera några dagar på Ibiza till ett mycket bra pris. Det ska vi berätta om i den här artikeln somlistar de 5 billigaste bolagen som flyger till Ibiza.

  1. Ryanair Det kända flygbolaget har förnyats och erbjuder nu bättre flygförhållanden och komfort. Nu kan man ta med upp till två handbagage. De satsar ytterligare ett år på Ibiza och erbjuder flera anknytningar över hela Europa.
  2. Vueling Ett annat lågprisalternativ som erbjuder resor till Ibiza tur och retur för ca 50 € från flera destinationer i Europa.
  3. Easyjet Med avgångar från Bilbao och Madrid i Spanien och flera europeiska anslutningar är det här tredje alternativet för att flyga low cost till Ibiza.
  4. Monarch Det brittiska bolaget har vuxit i snabb takt under 2014. Britterna har en stor förkärlek till Ibiza, därför finns det under sommaren avgångar från alla större städer i Storbritannien till den här ön och till priser som är jämförbara med europeiska low cost.
  5. Norwegian Det femte flygalternativet till Ibiza kommer från norra Europa. Norwegian är ett norskt low cost som flyger mellan flera destianationer i Europa och mycket prisvärt.

Förutom dessa 5 alternativ är också hamnen mycket trafikerad eftersom ön är en av de mest besökta. Det finns därför även flera alternativ att ta sig båtvägen till en av den europeiska sommarens mes efterlängtade platser.

Om författaren

Rumbo

Rumbo

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar