Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > De 3 bästa vattenparkerna i världen

Tema

De 3 bästa vattenparkerna i världen

De 3 bästa vattenparkerna i världen
juni 04
12:39 2015

 

Sommaren är runt hörnet. Sol, strand, längre dagar, ingen oro… och hetta. Och vad är det bästa sättet att hantera hettan? Svalka ner i pooler och ruschkanor i en vattenpark, så klart! Här kan vi ha kul med vänner och familjen, och spendera en riktig bra dag medan vi glömmer det brännande solskenet under några timmar.

Så om du vill upptäcka var de bästa vattenparkerna finns, fortsätt läsa och missa inte ett ord. Vi ser fram emot att visa er!

 1. Chimelong vattenpark, Kina

Detta är den största vattenparken i världen, och du hittar den i den kinesiska staden Guangzhou. Inom den mer än 400.000 kvadratmeter stora ytan finns det plats för allt och mer därtill: gigantiska pooler, oändliga ruschkanor och musikshower med den senaste teknologin. Sedan den öppnade 2007, parken har tagit emot tusentals besökare varje år… den kan kännas lite kvävande.

chimelong

 

2. Siamparken, Spanien

Belägen på Kanarieöarna, den öppnades 2008, och sen dess har den varit den största vattenparken i Europa. Den 185.000 kvadratmeter stora parken är inspirerad av Orienten. Den attraktion som står ut mest är Makttornet, en 28 meter högt fall som passerar under en enorm fisktank.

highsptower_copy_copy

 

3. Wet’n wild vattenvärld, Australien

En vattenpark som du kan besöka när än du vill eftersom den är öppen året runt! En av de mest populära attraktionerna är en pool där du kan surfa som i havet, fast du måste betala extra om du vill pröva dig fram. Dessutom kan du hitta Aqua Loop, den gigantiska ruschkanan med mer än 12 meters fritt fall och en jättelik spiral där du kan åka upp till otroliga 60 km per timme!

banner-1.ashx_

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar