Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN

Bravoflys bloggsida – regler och villkor för användning

Välkommen till http://blog.bravofly.se/, BravoNext SA bloggtjänst som du kan få åtkomst till och få nyheter, information och rekommendationer om resor, flygbolag, lågprisflyg och vissa av toppdestinationerna världen över. Den här sidan kan innehålla e-posttjänster och/eller andra meddelanden, eller kommunikationstjänster som är avsedda att låta dig kommunicera med andra (i samlat namn kallat “bloggtjänster”).  BravoNext SA är ett schweiziskt företag (ID-nr. CHE -115.704.228), med kontor på adressen Vicolo de’ Calvi 2 – 6830 Chiasso, Switzerland (“Bravonext”).

Genom att använda den här bloggsidan (“sidan”) och genom att lägga till någon kommentar, godkänner du Bravonexts sekretesspolicy och de aktuella reglerna och villkoren (“Bravonext regler och villkor”). Vänligen granska de här dokumenten innan du använder dig av sidan. Eftersom de här dokumenten, tillsammans med bloggsidans regler och villkor kan förändras ifrån gång till annan, rekommenderar vi att du regelbundet håller koll på uppdateringar, eftersom du, i och med avtalet är bunden även till revideringarna. Om du inte godkänner dokumenten bör du inte använda den här sidan.

Du går med på att använda bloggtjänsterna, endast till att posta, skicka och ta emot meddelanden och material som är ordentligt och, när det är tillämpligt, relaterar till den särskilda bloggtjänsten. Exempelvis, men inte begränsat till, godkänner du att vid användande av bloggtjänsterna inte:

 • Använda bloggtjänsten i anslutning till undersökningar, tävlingar, pyramidföretagande, kedjebrev, skräppost, spamning eller någon annan sorts duplicerat eller olagligt meddelande (kommersiellt eller övrigt).
 • Förtala, missbruka, trakassera, förfölja, hota eller på annat sätt överskrida lagliga rättigheter (så som sekretess och publikation) av andra.
 • Publicera, posta, ladda upp, distribuera eller sprida något opassande, profant, förtalande, förfalskande, obscent, olämpligt eller olagligt ämne, namn, material eller information.
 • Ladda upp, posta, e-posta, överföra eller på annat sätt göra tillgänglig, information som du inte har laglig, kontrakts-, eller egendomsrätt till (så som programvaror, skyddade av intellektuella egendomslagar, “inside”-information, egendoms- och konfidentiell information som erhållits eller avslöjats i tjänsterelationer, eller under hemligstämplade avtal).
 • Ladda upp, posta, e-posta, överföra eller på annat sätt göra tillgängligt material som innehåller programvaruvirus eller annan datorkod, filer eller program som är utformade för att störa, förstöra eller begränsa funktionen på datorns programvaror eller hårdvaror eller telekommunikationsutrustning, inklusive, men inte begränsat till, trojanska hästar, maskar, tidsbomber och “cancelbots” eller korrupta filer.
 • Posta, publicera, förändra, överföra, reproducera eller på något sätt distribuera, information, programvara eller material eller verktyg som är avsedda för att komprimitera säkerheten på bloggtjänsterna, vårt nätverk eller våra telekommunikationstjänster.
 • Göra reklam för eller erbjuda att sälja eller köpa varor eller tjänster i något företagssyfte, såvida inte sådan kommunikationstjänst särskilt är byggd för den sortens meddelanden.
 • Ladda ner filer postade av en annan användare inom bloggtjänsten, som du vet, eller rimligen bör veta, inte lagligt får distribueras på sådant sätt.
 • Förfalska eller radera e-postrubriker, författarattribut, lagliga eller på annat sätt behörighets- eller egendomsdesignerade, eller etiketter ifrån ursprungkällan i ett e-postmeddelande, en programvara eller annat material, för att dölja dess ursprung av sådant e-postmeddelande, programvara eller material.
 • Begränsa eller hämma andra användare ifrån att andvända och underhållas av bloggtjänsterna, eller skapa en osedvanligt stor börda för bloggtjänsterna, så som att generera trafiknivåer som sänker andras möjligheter att sända eller ta emot information.
 • Bryta mot någon av uppförandekoderna eller riktlinjerna som kan gälla för särskilda bloggtjänster.
 • Samla eller på annat sätt samla in information om andra, inklusive e-postadresser, utan i förväg skrivet godkännande ifrån ägare av informationen.
 • Återsälja någon av bloggtjänsterna eller använda bloggtjänsterna på annat sätt än ditt eget personliga användande. Utan begränsning till föregående godkänner du att du inte kommer använda bloggtjänsterna för att ge internetåtkomst till, eller någon funktion i bloggtjänsterna till tredjepart.
 • Bryta någon gällande lag, eller bestämmelse.
 • Utsäga dig för att vara en person, eller ett företag, förfalska statliga eller på annat sätt felrepresentera ditt samarbete med en person eller ett företag, eller skapa en falsk identitet för att missleda andra.

Bravonext har inget ansvar att övervaka bloggtjänsten. Men, Bravonext reserverar sig rätten att granska material som postas till, eller skickas via bloggtjänsten och att ta bort material efter eget tycke. Bravonext reserverar sig även rätten att stänga av din åtkomst till någon del av eller allabloggtjänsterna och den här sidan, när som helst, utan förvarning, av okänd och omotiverad anledning.

Bravonext reserverar sig rätten att alltid lämna uppgifter som anses nödvändiga för att tillfredsställa gällande lagar, bestämmelser, lagprocesser eller regeringskrav, eller att redigera, vägra posta eller att ta bort viss information eller material, i sin helhet eller delar av det, efter Bravonext eget tycke.

Var alltid försiktig när du lämnar ut personlig information som kan identifiera dig eller dina barn i bloggtjänster. Bravonext kontrollerar, eller stöder inte innehållet, meddelandet eller informationen som återfinns i bloggtjänsten och, avsäger sig Bravonext specifikt allt ansvar angående bloggtjänsterna och alla handlingar som är resultat av ditt deltagande i någon bloggtjänst.

Material som laddas upp till bloggservice kan vara utsatt för postningsbegränsning i användning, reproduktion, spridning eller andra krav. Du är ansvarig för sådan begränsning om du laddar ner materialet.

All information, data, text, programvara, musik, ljud, fotografier, grafik, meddelanden eller andra material (“innehåll”) som postas till någon bloggtjänst av någon användare är den användarens fulla ansvar. Bravonext garanterar inte korrektheten, kopieringsrättens efterlevnad lagligheten, integriteten, kvalitén eller tillbörligheten i sådant innehåll. Att posta ditt namn, kontaktinformation och privat information i någon av bloggtjänsterna är samma sak som att placera informationen i ett allmänt forum.

Utöver ovanstående är nedanstående information som du också bör veta:

 • Vi måste inte posta ditt innehåll; vi reserverar oss rätten att, i helt eget tycke, avgöra vilket innehåll som ska publiceras på sidan.
 • Vänligen respektera andra användare. Det här betyder att kommentarer inte får vara olämpliga, otrevliga, innehålla profaniteter eller på annat sätt vara stötande.
 • Vänligen håll dig till ämnet. Alla kommentarer måste på något sätt relatera till posten som du kommenterar.
 • Vi respekterar kopieringsrätten. Genom att posta representerar du att du har rätten att dela materialet på dina poster, inklusive, men inte begränsat till, varumärken och material med upphovsrätt.
 • Det här är ett allmänt forum. Allt du postar här kan delas i forumet, eller i annan världsmedia. Om du inte godkänner Bravonexts regler och villkor, posta inte här.
 • På grund av den relativt informella bloggen undviker vi att markera våra varumärken vid varje tillvälle. Men, vi fortsätter ändå att reservera oss rätten till våra handelsmärken i företags Bravofly och lastminute.com group, oavsett hur de används på den här sidan.
 • Kommentarer eller åsikter som uttrycks på bloggen tillhör endast respektive bidragsgivare. De vinklar som uttrycks i den här bloggen representerar inte nödvändigtvis Bravonexts, dess ledning eller anställdas åsikter. Bravonext är inte ansvariga för, och avsäger sig allt ansvar för innehåll i kommentarer som skrivs av bidragsgivare till bloggen.
 • Trots att vi välkomnar återkoppling ifrån kunder är den här bloggen inte avsedd att ersätta vår kundtjänst. Kommentarer eller frågor som relaterar till särskilda problem bortom omfånget för bloggens diskussion, bör riktas till Bravonexts kundtjänst.

Var medveten om att genom att posta innehåll på den här sidan, genom en bloggtjänst, inklusive hotellbedömningar, frågor, kommentarer, förslag, idéer eller liknande innehållande ett bidrag, kommer du ge Bravonext och dess dotterbolag och samarbetspartners (tillsammans kallade företags ”lastminute.com group”) en icke-exklusiv, vinstfri, bestående, överförbar, oåterkallelig och fullt under-licensierbar rätt att (a) använda, reproducera, förändra, ändra, översätta, distribuera, publicera, skapa arbete som härstammar ifrån, samt publicera, visa och utföra sådant innehåll i världen i alla media, nu kända eller här efter uppkomna; och (b) använda namnet som du anger i anslutning med sådant innehåll. Du är medveten om att företags lastminute.com group kan välja att ange författaren i samband med dina kommentarer eller granskningar (till exempel, ange ditt namn och hemstad på en hotellgranskning som du skickat in), efter eget tycke, och att sådant bidrag kan dela smed våra leverantörspartners. Du godkänner även att företags lastminute.com group har rätten att i den mån som tillåts använda sig av lagen mot en person eller ett företag som överskrider dina rättigheter eller företags lastminute.com group:s rättigheter i innehållet, genom att bryta emot Bravonexts regler och villkor.