Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Boutiquehotell: lyx och komfort

Tema

Boutiquehotell: lyx och komfort

Boutiquehotell: lyx och komfort
juni 04
14:22 2015

 

Större betyder ibland också bättre, men så är vanligtvis inte fallet med lyxhotell och resorter. Bakom en storlekslinje förloras ofta intimiteten och känslan av att vara hemma borta hemifrån”Bra saker kommer i små förpackningar” är inte bara en klyscha i världen av boutiquehotell. Det är en verklighet.

Idag presenterar vi en kort lista av boutiquehotell bortom jämförelse, på några av de mest attraktiva destinationerna i världen.

Washington School House Hotel, Utah

Park City brukade vara en blommande gruvstad i behov av banker, sjukhus och skolor. Nuförtiden, med gruvindustrin försvunnen sedan länge, några spår av dess produktiva förflutna sitter kvar, som denna gamla skolbyggnaden. Byggnaden har 12 gästrum: trägolv, skräddarsydd möblering och antikviteter gör Washington School House Hotel till en gruva av elegans och vintage i en vacker blandning.

bed_chair

 

Relais Santa Croce, Florens

I denna 1700-tals palats omgjord till en lyxboutiquehotell, 24 eleganta rum tillsammans med utmärkt service bidrar till en raffinerad och stilig atmosfär. Originaldetaljer, som de detaljrika fresker, frambringar en unik känsla av att åka tillbaka i tiden. Dessutom, om du bestämmer dig för att smaka de läckra rätterna i hotellrestaurangen, kommer du att bli påmind om varför Toscana är en av världens mest populära destinationer för dem som älskar god mat och goda viner.

Relais_Santa_Croce_Suite_da_Verrazzano1-1024x682

 

O:live Boutique Hotel, Puerto Rico

Detta otroliga hotell är en kombination av Marocko, Spanien, Italien och Frankrike. 15 rum uppdelade i fyra våningar utsmyckade med konstverk och fotografier från regionen. I O:live Boutique Hotel finnes den perfekta balansen mellan rikedom och komfort, med en hyllning till de enkla glädjeämnena i det dagliga livet. Njut av utsikten över Condado Lagoon, eller av en saftig middag på takterassen, där ett stort matbord återupplivar traditionen att dela måltiden med sina nära och kära.

The-Olive-Exclusive-09-800x533

 

Sunny Dom Boutique Hotel, Marbella

Detta är troligtvis det minsta boutiquehotellet. Med bara 5 rum, Sunny Dom är en privat villa belägen precis på den gyllene sanden vid strandkanten av Elviriastranden. Från stunden du går in, hör du ljudet av vågor och du blir omgiven av det värmande solljuset. På detta barnfria ”bara vuxna” hotell, varje gäst kommer att bli uppmanad att känna sig som hemma. Läs en bok på den fantastiska terrassen, eller ta en promenad på den underbara stranden. Vad än du vill, när än du vill.

repositorio_obj_5849_1413448509

 

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar