Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > 8 saker du borde göra innan du blir 30 – del 2

Tema

8 saker du borde göra innan du blir 30 – del 2

8 saker du borde göra innan du blir 30 – del 2
augusti 26
12:17 2015

Camino de Santiago, Galicien

camino-2-jpg

Även om det inte finns någon åldersgräns för att göra St. Jakobs pilgrimsstig eller Vägen till Santiago, sanningen är att det kan bli en fantastisk erfarenhet  under hela ’växa upp grejen’ under tjugoårsåldern. Tro det eller ej, men att gå på någon av de olika vägarna kommer att förändra ditt liv. Bestäm en rytm som du kan hålla, ha på dig bekväma skor och packa inte för mycket. Det viktigaste är att njuta av landskapet och känslorna. Det är dessutom ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor från hela världen.

Bada i en frusen sjö

ice-bath-norway-1

Tänk dig känslan att vara i baddräkt, med temperaturer under nollgrader… väntan och sen det frusna vattnet över alla porer av din kropp. Gå ut snabbt (vi vill inte att du fryser), och var säker att denna erfarenhet kommer att bli kvar i ditt minne som en av de stora chockarna i livet. I Ryssland och Finland är detta en väldigt populär aktivitet, och det påstås förbättra blodcirkulationen.  det är aldrig försent att prova, och det är billigare och hälsosammare än kosmetisk kirurgi.

Roa dig i Las Vegas

happy-woman-las-vegas-sign

Las Vegas är känd som ’syndarstaden’, och inte utan en anledning: det verkar som att allt (eller nästan allt)  är tillåtet här. Du behöver inte bli galen som stjärnorna i ”Baksmällan”, men du måste uppleva det bästa som staden har att erbjuda: casinos, förstklassiga klubbar och neonljus. Och för alla dem som har undrat… Du behöver inte gå på en Celine Dion konsert, men om du är redan där, kanske vill du gå på en av Cirque du Soleil föreställningar.

Simma med hajar

Female Great White and underwater photographer

Om du är fascinerad av filmen ”Hajen” (vi förstår inte varför, men…), gå och simma med hajar i deras naturliga miljö. Självklart, gör det inte själv – alltid med säkerhetsåtgärder och under övervakning! Sydafrika, Södra Kalifornien och Australien är några exempel där du kan gå in i en bur och dyka ner för att se vita hajar. På Bahamas kan du mata dem, och i Holbox Island i Mexico kan du dyka med valhajar utan att ta några risker: dessa djur, trots att de är världens största fiskar, äter bara plankton.

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar