Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > 7 saker att göra i Europa helt gratis

Tema

7 saker att göra i Europa helt gratis

7 saker att göra i Europa helt gratis
juli 09
19:26 2015

Du behöver inte spendera en förmögenhet när du reser iväg. Njut av dessa 7 aktiviteter som är helt gratis att göra i några av Europas städer. Trots allt, det bästa i livet kostar inget!

1. Cyklar gratis, Köpenhamn

Spara dina pengar till Noma restaurangen! Om du tar en av dessa gratis cyklar som Stadshuset tillhandahåller, kommer du att kunna gå och äta middag på den näst bästa restaurangen i världen.

bikes_nyhavn_adrian_lazar

2. Gratis choklad, Zurich

Gratis choklad! Chokladfantaster kommer inte att kunna motstå en (eller kanske två) tryfflar från Lindt & Sprungli chokladfabriken i Zurich. Inträdet till muséet är också gratis. Detta kan bara slås av gratis öl, eller vad tycker du?

3. Gratis komedi, Edinburgh

Under Edinburghfestivalen kan priserna gå upp rätt mycket. Hur som helst det finns några shower som du kan gå på gratis. Skämten blir mycket roligare om du inte har betalat ett öre för dem.

4. Lös Da Vinci koden, Paris

Varje första söndag i månaden är inträdet till det största konstgalleriet, Louvre, gratis. Vanligtvis kostar det runt 15 euros att få se Mona Lisa eller följa i Dan Brown spåret.

The-Louvre-24

6. Gratis konserter, Amsterdam

Anslut dig till de intellektuella och klä upp dig för att lyssna på Schubert på en gratis konsert i Concertgebouw, en fantastisk plats för en av de mest beundrade orkestrar i världen. Varje onsdag vid lunchtiden samlas tusentals personer för att bli en del av publiken. Oroa dig inte, det kommer att bli värt all väntan.

7. Dinosaurier, gratis i London

London rymmer några av de bästa muséerna i världen, och några av dem är gratis. Så är fallet med Naturhistoriska muséet. Du får inte missa det, speciellt om du reser med barn: de kommer att ha så roligt!

museum

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar