Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > 4 planer att göra gratis i Paris

Tema

4 planer att göra gratis i Paris

4 planer att göra gratis i Paris
juli 19
15:41 2015

Alla ursäkter är giltiga när det kommer till att besöka Paris. Och att undvika spendera en förmögenhet gör det ännu bättre! Du kan alltid hitta alla typer av kulturella, gastronomiska eller underhållningsaktiviteter om du vet var. Glöm klyschan att allting är dyrt i Paris och njut av dessa gratis planer.

Besök Indien utan att lämna Paris

Längs Faubourg-St-Denis och mellan Gard du Nord och dörren till La Chapelle kan du lätt låtsas om att du är i Indien. Sedan 70-talet denna plats har blivit ett exotiskt område fullt av färgrika skyltfönster och alla typer av restauranger tillägnade denna fantastiska kultur.

Var romantisk

Du kommer att säga: det är väl lätt att vara romantisk när du är i Paris? Och vi är säkra på att du känner till Eiffeltornet, men vi vill att du ska lära känna en väldigt speciell hörna som oftast passerar obemärkt. Vi pratar om muren ”Je T’aime”, där du kan hitta frasen ”Jag älskar dig” skriven på mer än 50 olika språk. Den ligger precis bakom metroingången Abbesses. Paris, Je t’aime!

paris2

Beundra utsikten från Belleville

Belleville eller ”vacker stad” är en parisisk stadsdel belägen i distriktet 20. Vi skulle kunna säga att denna plats är fortfarande oupptäckt eftersom turister brukar inte komma hit. Tveka inte och gå uppför kullen till Belleville Park. Förresten, visste du att detta är den högsta punkten i staden och inte Sacre Coeur? Glöm inte att ta foto!

Parc_de_Belleville_Paris_01

Upptäck den smalaste gatan i Paris

Glöm folkträngseln på Champs Elysées och leta efter de typiska smala gatorna i Paris där det känns som att tiden står stilla. Om du vill veta var den smalaste gatan ligger, vi ger dig ett spår: den heter “La Rue du Chat qui Pêche”. Nu återstår det bara att hitta den…

Taggar

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar