Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Fyra fantastiska städer att bo i som Erasmus student

Tema

Fyra fantastiska städer att bo i som Erasmus student

Fyra fantastiska städer att bo i som Erasmus student
maj 15
08:39 2015

 

Planerar du att flytta utomlands och studera som Erasmus student? Då ska du läsa vidare och upptäcka några städer där du, förutom att studera, kommer att ha roligt och njuta av alla fantastiska saker som följer med erfarenheten. Ska du missa det?

 

Cardiff – Wales

Mer än hälften av Cardiffs invånare är studenter. Det är därför som staden har den typen av människor i fokus, och Erasmus studenter är inget undantag. Universitetet är bra, men när du väl är där, glöm inte att njuta av nattlivet också. Det finns dock en nackdel: att bo i Cardiff är ganska dyrt. Tänk på det när du tar ditt beslut.

cardiff-castle-1536

 

Groningen – Holland

Denna är kanske inte en av de mest typiska destinationer för Erasmus studenter, men denna okända holländska stad har ett aktivt studentliv och ett brett utbud av underhållning. Dessutom ligger den ganska nära Amsterdam, och det finns mycket att göra, framförallt i stadens centrum.

groningen

 

Heidelberg – Tyskland

I Heidelberg finns det äldsta universitetet i landet, men om du tycker att detta gör det till en tråkig stad, har du fel. Var femte invånare är universitetsstudent, så att det finns ingen brist på fester och nya vänner. Dessutom, se till att du njuter av den tyska matkulturen och besöker de närliggande vingårdarna.

Heidelberg-Germany

 

Budapest – Ungern

Delad i två delar, Buda och Pest, den ungerska huvudstaden är en av favoritstäder bland Erasmus studenter. Om vi tar hänsyn till att levnadspriser är lägre än i resten av Europa, förstår vi varför. Så om du vill leva i en stad full av historia och ett fantastiskt nattliv, är denna en stad för dig.

budapest-parliament1

 

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar