Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > 3 lågprisdestinationer för din semester 2015

Destinationer

3 lågprisdestinationer för din semester 2015

3 lågprisdestinationer för din semester 2015
juli 09
18:47 2015

Om du vill resa utomlands i år men har en begränsad budget, du kan ta det lugnt. Idag har vi några idéer som du kommer att älska! Du kommer att upptäcka några paradisplatser utan att spendera en förmögenhet. Vill du veta mer? Fortsätt läsa och utforska dessa lågprisdestinationer med oss!

Galicien, Spanien

Galicien är grönt, fuktigt, fullt av historia och så vackert att du kommer inte att vilja åka tillbaka hem. Det är ett litet paradis med djupa dalar, sagolika skogar och ren luft. Utöver det har Galicien några av de bästa stränderna i Spanien, såsom Rodas eller Katedralstranden. Från Katedralen i Santiago de Compostela till Lugos murar, Galicien har mycket att erbjuda. Och glöm inte maten! Varje tugga kommer att vara en sinnesupplevelse.

Islas-Cies

Bosnien och Hercegovina

Lika delar medelhavslikt som balkanskt, Bosnien och Hercegovina har lämnat bakom sig krigsspöket och bjuder dig att utforska dess kultur, landskap och historia. Korsa den kända Stark Most bron, eller besök Sarajevo och dess tunnlar… Det är värt ett besök och det kommer inte att kosta mycket. Utnyttja tillfället och vandra runt på små gränder, fånga pusten av det gröna landskapet och de blåa floderna, och låt dig omges av dess kulturella sammanflöde.

stari-most-bridge-mostar-bosnia-Herzegovina-776

Provence, Frankrike

Tänk dig ett lavendelhav, små byar fulla av charm, muntra kuststäder och landskap som har gjort konstnärer och turister förälskade under många sekel. Provence är allt detta, och mycket mer därtill. Vi uppmuntrar dig att besöka denna magiska plats mellan juni och augusti, så att du kan njuta av lavendeltäckta fält och ta fantastiska foton från Sénanque klostret. Bli förälskad i Camargues naturliga skönhet, Gorges du Verdon eller Sentier des Ocres, och prova de läckra rätterna från L’Isle-Sur-La-Sorgue, Fontaine de Vaucluse eller Stes-Maries-de-la-Mer.

provence

Om författaren

Author

Author

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar