Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Tema > Vilka är de lyxigaste shoppinggatorna?

Tema

Vilka är de lyxigaste shoppinggatorna?

Vilka är de lyxigaste shoppinggatorna?
januari 16
00:49 2016

Det finns många städer i hela världen som är kända för bra shopping och det finns utan tvekan gator i dessa städer som är ännu mer välkända.

Den första staden dit du borde gå shoppa är New York, kanske den bästa och viktigaste staden att göra det på. Femte Avenyn i New York är den lyxigaste gatan i hela världen.

shutterstock_116778754

I Spanien kan du hitta väldigt många lyxgator i städerna som Madrid och Barcelona. I Madrid, den mest kända stadsdelen är utan tvekan Salamanca i centrala Madrid. Denna gata är den bästa kommersiella delen i staden. Det finns många olika modeaffärer på nästan alla gator och i dem kan du hitta de viktigaste modemärkena. En annan känd gata i staden är Preciados. Denna gata är känd för att vara en av de dyraste gatorna i Spanien, och även i Europa.

Upptäck de viktigaste gatorna i världen!

Om man pratar om de mest eleganta gatorna i hela världen får man absolut inte utelämna några av gatorna i Milano, Italien. De viktigaste och mest kända modemärken i landet är Armani, Ferragamo, Versace, Gucci och Prada, bland många andra. I Milano borde du besöka Galleriet Vittorio Emanuelle II och även Emporio Armani Caffé. Det finns många välkända hotell som Bulgari, Maison Moschino samt Armani.

På andra sidan jorden, i Tokyo, kan vi hitta den största centret av elegans och raffinemang i världen. Stadsdelen Ginza är den perfekta platsen att njuta av modet. Och framför allt, här kan du hitta de bästa och mest prestigefyllda märken av elektronik i världen, såsom Sony, Nikon och Apple, och de behöver ingen presentation.

shutterstock_146830766

Om du vill känna dig som Julia Roberts i filmen Pretty Woman ska du resa till Los Angeles och Sunset Boulevard. Att ta en promenad på denna gata är många kvinnors dröm. Den mest fantastiska stadsdelen för lyxshopping i staden är Beverly Hills med välkända märken som Jimmy Choo, Hermes, Armani och Tom Ford. Här hittar du de dyraste affärerna i världen.

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar