Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Amerika > Vad ska du tänka på innan du börjar gå på Inkaleden?

Amerika

Vad ska du tänka på innan du börjar gå på Inkaleden?

Vad ska du tänka på innan du börjar gå på Inkaleden?
januari 08
17:14 2016

Att resa till Inkavärlden är en oförglömlig upplevelse som du inte bör missa. Leden är cirka 43 km lång och den går bland skogar, berg, dimma och floder. Inkaleden kännetecknas av många trappor och de häpnadsväckande utsikter från var som helst på leden. Och slutligen kommer belöningen: du kommer att få se Machu Picchu, en av de mest välkända monumenten i världen.

shutterstock_278990234

Det finns många rutter som du kan välja mellan för att komma till Machu Picchu, men den bästa av alla är utan tvekan Inkaleden. Den är också den mest välkända och den mest populära, framför allt i USA.

En av de mest fantastiska delarna på rutten är Puerta del Sol och dess spektakulära vyer. Härifrån kan du se alla ruiner i Machu Picchu.

Inkaleden är den mest speciella resan du kan göra!

Du måste tänka på många viktiga saker innan du ger dig av på Inkaleden. Den första är tiden då du har bestämt dig för att göra det. Den bästa tiden att göra det på är under sommaren.

Dessutom måste du kolla upp priserna med olika resebolag. Inkaleden måste bokas i förväg.

Du borde vara i god fysisk form innan du påbörjar resan eftersom denna typen av vandring kräver fysisk förberedelse.

Och så klart, glöm inte att göra bokning innan, då det är obligatoriskt.

Det sista du borde göra är att packa resväskan eller ryggsäcken. Det beror på hur många dagar din resa kommer att ta. Bu borde ta med dig vandringsstavar då det finns vissa delar på rutten där du kommer att behöva dem.

Utöver detta, du kan besöka dalarna Lares och Salkantay samt djungeln som sträcker sig från Cuzco till Machu Picchu. På denna delen kan du också cykla och snorkla.

shutterstock_168497345

Som du kan se, att göra denna rutten är inte så enkelt, men Inkaleden kan komma att bli dina drömmars resa då du kommer att få uppleva Machu Picchu. Njut av en annorlunda resa i ett annat land!

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar