Flyg-och reseupplevelser

BRAVOFLYBLOGGEN
Home > Destinationer > Var ligger de bästa platserna att besöka i Australien?

Destinationer

Var ligger de bästa platserna att besöka i Australien?

Var ligger de bästa platserna att besöka i Australien?
december 07
17:33 2015

Australien är ett av de bästa länderna att upptäcka och utforska på grund av dess häpnadsväckande naturliga skönhet. Många ser det fortfarande inte som en typisk semesterdestination, så vi har så klart många frågor om vad som kan göras och ses på semester där.

Australia,-Ayers-Rock_small

Eftersom Australien är väldigt stort, vår första fråga är ‘vart ska jag åka?’ eller ‘vad kan jag äta där?’

Så att, efter att ha utforskat detta spektakulära land, känns det som att de populäraste ställena att besöka är stränder och kuststäder. Ett av mina favoritställen skulle också vara de små öarna, och en väldigt populär men ganska outvecklad en är Fraser Island. Även om stränder kan kännas som rätt typiska ställen att besöka, är Australien känd för att ha några av de vackraste stränderna i världen. I denna artikel kommer jag att prata om vilka som är de bästa, de vackraste, och framför allt, de minst kända.

Australia,-beach_small

Om du vill besöka stränder som är minst kända och fortfarande orörda, bege dig till västkusten. Den är full av otroliga landskap, isolerade stränder, vänskapliga städer och många möjligheter att surfa, både för de mer avancerade surfare liksom för nybörjare. Byron Bay, belägen på östkusten är också riktigt känd för surfing samt windsurfing. Östkusten är full av naturens överraskningar och ett brett utbud av aktiviteter, som valskådning i Jervis Bay. Andra, lika otroliga ‘måste ses’ stränderna är Hyams beach, Greenfields, Chinamans, Greenpatch, Murrays och Workmans.

Besök ett av de mest okända länderna i världen!

Sydney är utan tvekan ett måste medan du är i Australien. Staden är inte bara ung, hipp och spännande, utan den kantas också av otroliga stränder där den livliga stadsatmosfären och avslappnade strandvibbar möts och skapar en fantastisk atmosfär. Jag skulle rekommendera Manly, Collaroy och Freshwater som alla ligger på den nordöstra kusten och Tamarama, Bronte, Clovelly och Cogee, stränderna som ligger på sydöstra kusten.

Australia,-sidney,-Opera-House_small

Som du kan se, det finns vackra stränder runt om i hela landet och, på grund av dess storlek, om du ger dig ut på en upptäcktsresa kommer du säkert att upptäcka andra stränder som är precis lika fantastiska.

Dessutom är Australien väldigt känd för sin mat och sina viner. Generellt sett, när vi tänker på Australien, det första vi tänker på är viner. De produceras över hela landet och steg för steg landets rykte som producent av kvalitetsviner växer. Några av de bästa vinregioner är: Yarra Valley (Victoria), Barossa Valley (Sydaustralien), Margaret River (Västaustralien) och Tamar Valley (Tasmanien). Lax och ostron är kända för deras kvalitet och färskhet, chokladfabriker och alla sorters ostar. Dessa matsorter är typiska, med den mest kända i hela landet är Tassie musselpaj.

Så, om du villl besöka detta fantastiska land, hitta de bästa flygpriserna på nätet.

Taggar

Om författaren

admin

admin

0 kommentarer

Ännu inga kommentarer.

Det finns inga kommentarer för tillfället, vill du skriva en?

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar